Dramă în showbizS-a sinucis! Familia a confirmat tragedia: „Nu s-a simţit bine mai mult timp”

Începutul de an vine cu o veste tristă, familia modelului britanic, Stella Tennant, confirmă faptul că aceasta s-a sinucis. „Nu s-a simţit bine mai mult timp”, a declarat familia sa, conform BBC.

Modelul britanic s-a stins din viață pe 22 decembrie 2020, la vârsta de 50 de ani, în Scoția. La momentul respectiv, Poliția descria moartea Stellei Tennant drept „bruscă” și afirma că nu există circumstanțe suspecte. La începutul acestui an, familia modelului a făcut o declarație în care a dezvăluit că Stella Tennant a murit prin sinucidere după mai mulți ani de boli mintale.„O chestiune de profundă durere şi disperare a noastră şi a simţit că este incapabilă să continue”, a afirmat familia.

Tennant a fost „un suflet frumos, adorat de familia apropiată şi de prietenii buni, o femeie sensibilă şi talentată a cărei creativitate, inteligenţă şi umor i-a încântat pe mulţi”, au spus membrii familiei.

Cine a fost Stella Tennant

Stella Tennant a fost un model și designer de modă britanic, care a devenit faimos la începutul anilor 1990 și a avut o carieră care a durat aproape 30 de ani.  A lucrat pentru fotograful Steven Meisel, iar în 1996 a semnat  un contrat de exclusivitate cu Karl Lagerfeld la Chanel.

Stella Tennant are „chipul şi atitudinea epocii noastre. Ea nu corespundea strălucirii anilor ’90. Ea este cu adevărat o frumuseţe pentru sfârşitul de secol”, a  declarat într-o zi Karl Lagerfeld..

Leave A Reply

Your email address will not be published.