Drama teribilă din viața Florentinei Fântânaru. A rămas văduvă la 37 de ani şi şi-a îngropat soţul de ziua ei. Dureros ce a întrebat copilul apoi! Declarațiile care îți dau fiori: „Mami a plecat…”

În urmă cu aproape nouă ani, Florentina Fântânaru a trecut printr-o dramă teribilă pe care puţini o cunosc. Înainte cu două zile să împlinească 37 de ani, moderatoarea emisiunii „De-a viaţa ascunselea’ de la Antena 3, şi-a pierdut soţul în urma unei maladii îngrozitoare, c.ncerul de plămân, cu care ‘

bărbatul a luptat până în ultima clipă. Văduvă la doar 37 de ani, Florentina Fântânaru şi-a înm.rmântat soţul chiar de ziua ei.

În 2011, Florentina Fântânaru asista neputiincioasă la suferinţa bărbatului pe care îl iubea şi care, ulterior, s-a stins sub ochii ei, lăsând-o văduvă cu doar două zile înainte să împlinească 37 de ani. Moderatoarea emisiunii „De-a viaţa ascunselea’ a rămas singură, cu un copil de patru ani, căruia trebuia să îi explice de ce nu îşi va mai vedea niciodată tatăl.

În ziua înm.rmântării, pe 11 februarie, Florentina era la capelă, veghea s.criul soţulului ei, timp în care răspundea la mesajele de felicitare primite de ziua ei şi la telefoanele prietenilor care nu ştiau că soţul ei a mur.t.

Florentina spune că i-a fost foarte greu să-şi revină după acel moment, băieţelul ei, Dragoş, fiind forţa care a ajutat-o să meargă mai departe, dar care se speria de fiecare dată când ea întârzia acasă.

„Am avut o emisiune seara, târziu de tot. Am terminat pe la ora 23.00 şi am ajuns acasă destul de târziu. Dragoş o în­trebase pe bunica lui: „Mami a plecat şi ea la Doamne, Doamne de nu mai vine acasă?’. Au fost momente foarte intense, foarte dure, puse în cuvinte. Tranşante. Scoase din sufletul unui copil atât de mic’, povestea Florentina intr-un interviu.

În urmă cu doi ani, Dragoş – în vârstă de 11 ani atunci, şi-a emoţionat până la lacrimi mama, într-o emisiune TV. Copilul a fost provocat atunci să-i facă mamei lui o declaraţie de dragoste fără să folosească sintagma „te iubesc’.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.