După SCANDALUL MONSTRU al Dianei Șoșoacă de la Matei Balș, AUR vine cu un ANUNȚ ȘOC Informația momentului

Reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) fac apel la Guvern să fie eliminate subvenţiile alocate partidelor politice, iar banii să fie direcţionaţi urgent către renovarea spitalelor din România. Aceştia precizează că este vorba de o sumă anuală de 36 milioane euro care poate fi folosită în acest scop.

„Românii ard de vii în spitale. După drama de la Piatra Neamţ, acum şi la Spitalul Matei Balş. Asta este crimă deja! Facem un apel către Guvernul României să direcţioneze urgent fondurile necesare renovării spitalelor din România, începând cu subvenţiile alocate partidelor politice. Doar din aceasta sursă, vorbim de 36 milioane de euro, anual! Luaţi banii de la partide şi salvaţi vieţile oamenilor!”, arată o postare de vineri pe pagina de Facebook a AUR.

Reacția AUR asupra tragediei de la Institutul Matei Balș: eliminarea subvenţiilor alocate partidelor: „Românii ard de vii în spitale..” 

Numărul persoanelor decedate în incendiul care a afectat vineri patru saloane situate la parterul unui pavilion al Institutului „Matei Balş” din Capitală a ajuns la cinci după ce într-o baie a fost găsit încă un cadavru carbonizat. Alte trei cadavre carbonizate fuseseră deja găsite de echipele de intervenţie, iar o a patra persoană nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a decedat la Spitalul Floreasca, unde fusese trasferată.

Fostul manager al institutului Adrian Streinu-Cercel afirmă că în saloane erau pacienţi cu COVID-19, aflaţi în stare medie spre severă din punct de vedere al gravităţii şi care aveau nevoie de oxigen suplimentar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.