El este tânărul ucis cu sânge rece în fața unei săli de fitness din Capitală! Băiatul a fost înjunghiat mortal în spate / VIDEO

Un tânăr de doar 20 de ani a murit într-un mod tragic în această după-amiază, în urma unui conflict izbucnit într-o sală de fitness din Capitală. Băiatul s-a luat la ceartă cu un alt sportiv, iar scandalul a degenerat, ajungându-se la crimă.

Un scandal între doi tineri încărcați cu adrenalină în urma exercițiilor fizice intense a dus la o adevărată tragedie care a șocat Bucureștiul. Doi tineri de 20 de ani au fost implicați într-o altercație violentă încă din sala de sport situată în cartierul Vitan din Capitală.

În urma unui schimb dur de replici, dar și a unei bătăi scurte din incinta sălii de sport, un tânăr de 20 de ani și-a dat ultima suflare după ce rivalul său l-a înjunghiat în spate la ieșirea din localul sportiv.

Cine este tânărul de 20 de ani înjunghiat mortal

Martorii au declarat că cei doi băieți s-au certat încă de acum câteva zile, însă astăzi, conflictul verbal izbucnit între ei a culminat cu vărsare de sânge. Trupul neînsuflețit al băiatului înjunghiat mortal a fost ridicat de autorități și transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.