ESTE DESPĂRȚIREA MOMENTULUI! BRIGITTE ȘI FLORIN PASTRAMĂ ȘI-AU SPUS ADIO

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Decizia a fost luată de Birgitte care  a ajuns la capătul puterii din cauza violențelor. O altă problemă care le afectează relația ar fi și familia lui Florin Pastramă.

Doamna Pastramă a decis să rupă legătura cu soțul ei, din cauza violențelor. Brigitte a declarat în cadrul unei emisiuni de la

Antena Stars că s-a săturat să îndure un asemenea comportament din partea soțului ei. Problemele ar fi pornit din cauza familiei lui Florin Pastramă, dar pentru moment refuză să dea detalii despre acest subiect.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extraordinat, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci.”, a spus Brigitte la Antena Stars.

Familia lui Florin Pastramă este problema

În cadrul aceluiași interviu, bruneta a dezvăluit că a cântărit foarte bine această decizie.

Nu a fost una deloc ușoară, dar a făcut-o pentru binele ei și al copiilor. Așadar, o perioadă, până când Florin nu-și

va rezolva problemele și nu va redeveni omul de care s-a îndrăgostit, Brigitte a decis să pună mariajul pe pauză.


”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…)

Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus Brigitte pentru Antena Stars.

Brigitte si Pastramă se despart la un an de la căsătorie

În urmă cu câteva luni, Brigitte și Pastramă sărbătoreau un an de la căsătorie, iar la momentul respectiv, bruneta părea foarte fericită.

Nimic nu ar fi prezis că toate problemele pe care le-a avut în decursul acestui an o vor face să-și dea seama că are nevoie de o pauză.

„Astăzi împlinim un an de la căsătoria noastră în fața lui Dumnezeu! Mulțumesc ca m-ai susținut și completat în absolut orice” , este mesajul postat de Brigitte pe Instagram. scrie cancan.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.