Foarte trist! Dezvăluiri dureroase despre Vulpița și Viorel

Vulpița și Viorel ar fi ajuns iar la coada vacii. CANCAN.RO a primit informații exclusive despre „dispariția” celor doi soți din Blăgești.Se pare că ultimele apariții la Acces Direct nu le-au mai adus în buzunare sumele de odinioară, astfel că viața pe care o duc acum

Vulpița și Viorel este, iarăși, una plină de lipsuri. Mai mult, urmăritorii acestora au observat că lipsesc de pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiau să posteze zilnic ceva, pentru fanii virtuali.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, apropiații ne-au dezvăluit că Vulpița și Viorel au ajuns la fundul sacului și, cel mai probabil, nu mai au bani pentru a plăti telefoanele pe care le folosesc – de aici și lipsa de pe rețelele de socializare.„S-au lăfăit cât au putut, s-au dat mari,

acum nu mai au bani deloc. Cred că nu mai au bani nici să-și plătească telefoanele, mi se pare că Acces Direct le plătea. Îi ajuta echipa cu bani, cu de toate. Aveau haine, mâncare. Chiar li s-a dat șansa să muncească, să-și câștige pâinea, pe lângă ce primeau de la Antena 1, puteau face mai mult.

Veronica mai mergea la câmp când era vară, acum e iarnă, nu se mai muncește în agricultură”, sunt detaliile primite pe adresa pont@cancan.ro, din partea unui apropiat al soților Stegaru.

Mgid

Leave A Reply

Your email address will not be published.