Fost mare sportiv român, găsit mort în locuința sa. Prima ipoteză: s-a sinucis din gelozie

O nouă veste tragică îndoliază România la început de săptămână! Un fost mare sportiv român, care lucra pentru Jandarmerie, a fost găsit mort în locuința sa. Organele abilitate efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili condițiile exacte ale morții sale.

Un jandarm în vârstă de 41 de ani, fost mare sportiv, a fost găsit fără suflare în reședința sa din localitatea Otopeni. IPJ Ilfov a transmis că o femeie a fost cea care a sesizat organele abilitate. „Astăzi 3 octombrie a. c., În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa”, a fost anunțul inițial, transmis de la fața locului.

Imediat după apel, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului pentru a face verificările de rigoare. La scurt timp, un echipaj medical a declarat decesul bărbatului.

Din primele cercetări, e vorba despre Florin Zalomir, fost sportiv la Dinamo, campion mondial la scrimă în 2009. Moartea sa a survenit prin împușcare, ceea ce indică o sinucidere. Asta deși avizul psihologic era la zi și nimic nu indica o problemă de natură psihică, au menționat surse judiciare pentru Gândul.

Lemmelijn defends men’s 2,000m title at virtual World Rowing Indoor Championships

Prima ipoteză: s-a sinucis din gelozie
Potrivit unor surse ale Știrilor PRO TV, bărbatul ar fi avut probleme de ordin sentimental și s-ar fi sinucis din gelozie. El divorțase de curând de soție, așa că anchetatorii iau în calcul și această ipoteză.

În vârstă de 41 de ani, bărbatul era angajat al Jandarmeriei București și ar fi evoluat, în trecut, ca sportiv al Clubului Dinamo.

Jandarmeria a emis un comunicat de presă după trecerea în neființă al bărbatului: „Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. Dumnezeu să îl ierte!”.

Cazul jandarmului găsit mort va fi preluat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Ilfov pentru a se efectua cercetări ulterioare, menite să stabilească cu exactitate situația de fapt și de drept și să ia măsurile legale care se impun.

Florin Zalomir se retrăsese din cariera sportivă în 2012, imediat după Jocurile Olimpice de la Londra, unde își adjudecase medalia de argint cu echipa de sabie a României. Totuși, acesta nu s-a desprins de sportul pe care îl practica nici după retragere, el rămânând ca antrenor la CS Dinamo și la lotul național.

Florin Zalomir s-a născut la 1 aprilie 1981, la Iași. Acesta deținea titlu de vicecampion olimpic la Londra 2012, campion mondial în 2009 și campion european în 2006. În prezent era ofițer în cadrul Jandarmeriei Române.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.