Foștii elevi ai lui Klaus Iohannis fac dezvăluiri neașteptate despre șeful statului: „Nu era prea..

Cum era Klaus Iohannis ca profesor de fizică. Amintirile foștilor elevi sunt de-a dreptul savuroase. Ți-l imaginezi pe președintele României în postura de profesor, strigând catalogul și punând absențe celor care nu s-au prezentat la orele sale? Iată ce au povestit foștii săi elevi despre perioada în care Klaus Iohannis le-a călăuzit pașii din punct de vedere educațional.

Cum era Klaus Iohannis ca profesor de fizică

Cu toții știm că președintele României Klaus Iohannis a fost profesor de fizică timp de 14 ani la mai multe școli din municipiul Sibiu, după care a devenit inspector școlar general și, apoi, primar al Sibiului. Dar cum era Klaus Iohannis ca profesor de fizică? Cum se înțelegea cu elevii săi? Era sau nu exigent? La toate aceste întrebări găsim răspunsuri în declarațiile foștilor săi elevi, care au avut noroc de a învăța cu actualul președinte al României. Se pare că proaspătul președinte al Partidului Național Liberal era un dascăl corect, bun profesionist, care știa să explice pe înțelesul tuturor.

„Preda destul de clar şi direct, cu exemple foarte clare. Explica foarte bine, încât înţelegeam cu toţii, nu era o materie care să ni se pară grea chit că eram la uman. Era un profesor normal, nici prea exigent, era corect”, a declarat Johanna Adam, actuală actriţă la secţia germană a Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu, pentru adevărul.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.