George Simion a fost părăsit! De ce i-a dat papucii fosta iubită

În cadrul unui interviu, George Simion a dezvăluit câteva amănunte neștiută despre viața sa personală. Liderul AUR a vorbit atunci despre relațiile sale amoroase, explicând de ce a fost părăsit de femeia iubită.

De ce a fost părăsit George Simion de femeia iubită? „Viața asta nu e simplă”
Deși și-a ținut mereu viața personală departe de ochii curioșilor, anul acesta, George Simion și-a deschis sufletul și a vorbit despre relațiile sale amoroase din trecut.

Cu ani de zile în urmă, liderul partidului AUR a avut o relație amoroasă cu o tânără care ar fi vrut ca el să stea mai mult timp acasă, altături de ea, însă acest lucru nu a fost posibil. Adesea, George Simion era nevoit să plece în diverse orașe din țară, lăsându-și partenera singură acasă.

Nemulțumită de felul în care era tratată, femeia a decis să îl părăsească pe George Simion, fără a-l anunța.

Întors acasă, bărbatul a găsit casa goală și a văzut că toate lucrurile femeii iubite dispăruseră. În acel moment, el și-a dat seama că relația lor se încheiase.

„E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de Flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă.

Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, a povestit George Simion, în cadrul unui interviu acordat pentru Libertatea.

Menționăm că George Simion nu a divulgat identitatea fostei sale partenere.

George Simion și Ilinca Munteanu se vor căsători pe 27 august

Odată cu trecerea timpului, rana provocată de despărțire a trecut, iar liderul partidului AUR a cunoscut o altă femeie, pe Ilinca Munteanu, cea care îi va deveni soție peste câteva zile.

Pe data de 27 august, George Simion și aleasa inimii sale își vor unii destinele în fața lui Dumnezeu. Până atunci, liderul partidului AUR le-a transmis invitaților săi noi detalii despre marele eveniment.

Persoanele care doresc să participe la nunta lor trebuie să poarte la mâna o brățară specială, precum cele de la festivalurile de muzică.

Doar în acest fel vor avea acces la marele eveniment. Brățările sunt de culoare galbenă și au trecut pe ele numele mirilor.

Liderul AUR a dorit ca toți simpatizanții săi să îi poată fi alături în cea mai importantă zi din viața sa, așă că oricine dorește să meargă la nunta lui este bine venit.

Astfel că, George Simion a decis să pună la dispoziția oamenilor, care nu au cu ce să ajungă la nunta lui, autocare pentru a putea ajunge în siguranță la destinație.

„În momentul de față sunt aproximativ 10.000 de oameni care s-au înscris, din ce am vorbit cu organizatorii.

Pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști. E ca un festival în are liber. Este o curbă a înscrierii participanților.

În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile. Iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă.

Ne așteptăm pe la 15.000 – 20.000 de oameni, așa a fost gândit”, a anunțat George Orbean, consilierul lui George Simion, relatează România TV.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.