Gerul loveste Romania. Temperaturile scad pana la -20 grade

Meteorologii anunta ca in urmatoarele zile vremea se afla in racire substantiala in toata tara. Pentru sambata, ANM anunta ca temperaturile maxime nu vor depasi 0 grade.

Noapte si dimineata termometrele vor indica temperaturi cuprinse intre -20 si -5 grade.

Prognoza meteo SAMBATA.

Sambata vremea va fi deosebit de rece, chiar geroasa dimineata, local in vest, centru, nord si nord-est, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii.

Cerul va fi temporar noros si trecator va ninge slab pe suprafete mici, la munte, iar cu o probabilitate destul de mare, pe parcursul zilei si in centru, sud si sud-est, iar spre sfarsitul intervalului in nord-vest.

antul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte si pe litoral, iar ziua si in nord-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -10 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre -18 si -5 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei spre valori in jurul a -20 de grade.

Local se va semnala ghetus, iar dimineata si noaptea, izolat, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura.

In Capitala vremea va fi deosebit de rece, chiar  geroasa noaptea si dimineata in special in zona preoraseneasca. V

or fi innorari in mare parte a intervalului, iar trecator ziua, vor fi posibile ninsori slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura maxima va fi de -2…-1 grad, iar cea minima de -8…-6 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca spre valori in jurul a -10 grade. Local se va semnala gheata.

Leave A Reply

Your email address will not be published.