Greu să-ți dai seama că e tocmai el dar așa arăta în tinerețe. Apoi a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști din România! Ce a recunoscut abia acum cântărețul despre viața lui

Gabriel Dorobantu invata cantece de la radio, imita vedetele la moda si prezenta spectacole in fata parintilor si a vecinilor.

Viata profesionala i-a oferit o multime de satisfactii lui Gabriel Dorobantu, interpretul cunoscutului slagare, ”Hai vino iar”.

 Artistul marturiseste ca si-a dorit de mic sa fie cantaret si a reusit tocmai pentru ca si-a propus acest lucru si este mandru ca pe langa realizarile sale muzicale, a avut prilejul sa urce pe scena alaturi si de mari actori ai teatrului romanesc.

Artistul care a trait in epoca comunismului a mai spus ca in copilarie invata cantece de la radio, pe care apoi le prezenta improvizand scena si spectacole:

”In copilarie voiam sa fiu vedeta, nu stiam ce inseamna lucrul asta.

Nu stiu cat sunt de vedeta, dar ce mi-am propus am facut: am cantat pentru public, publicul ma rasplateste cu aplauze si ii sunt recunoscator. Invatam cantece de la radio, incercam sa imit artistii la moda, faceam spectacole pentru parinti.

Nu am cantat pentru musafiri, dar am cantat pentru vecini si i-am convins.

Era firesc sa improvizez si o scena, imaginatia era bogata, credeam ca suntem pe scenele mari ale lumii”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.