Horoscop 4 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele fiecărei zodii în 2023

Ne dorim cu toții să știm ce ne rezervă astrele pentru anul 2023. Neti Sandu a realizat un horoscop pentru fiecare zodie în parte pe anul 2023.

Horoscop 31 decembrie 2022 – CAPRICORN

E bine să fiți mai flexibili că pot s-apară modificări în program, cu plecare mai devreme, sau un pic mai târziu și să vă deplasați cu altceva decât plănuiserăți.

Horoscop 4 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

O să vă bucurați de veștile care vă trec pe la urechi și o să dați zor s-ajungeți cât mai repede să vă odihniți.

Horoscop 4 ianuarie 2023 – PEŞTI

Se pare c-o să cheltuiți mai mult decât v-ați propus, dar n-o să încurce treaba asta. Poate ajungeți, în sfârșit, acolo unde v-ați propus mai de mult și o să fie împăcare sufletească.

Horoscop 4 ianuarie 2023 – BERBEC

Intră și ies bani, dar se rezolvă chestiuni importante, poate plecați, sau ați ajuns, deja, la destinație și intrați în priză să faceți treabă ca lumea, să fie totul frumos! Întrevedere cu cineva care vă poate ofertă cu un job, dar o să lăsați decizia de mâine încolo.

Horoscop 4 ianuarie 2023 – TAUR

Se precipită niște lucruri și o să dați dovadă de spontaneitate că apar elemente noi în programul săptămânii, dar o să vă adaptați din mers.

Horoscop 4 ianuarie 2023 – GEMENI

O chestiune mai veche se cere rezolvată și bine ar fi să-i dați de capăt. Poate trebuie să-i cereți cuiva iertare și asta se poate cât ai clipi.

Horoscop 4 ianuarie 2023 – RAC

O să primiți aprecieri, recompense morale, materiale și o să vă bucurați că munca voastră n-a trecut neobservată și o să fie și mai mare satisfacția.

Horoscop 4 ianuarie 2023 – LEU

Vin recompense de tot felul și o să vă bucurați și de o vorbă bună, o urare și de bani, cadouri, vouchere.

Horoscop 4 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

Încă mai pot veni ceva bani din colaborări, dacă nu chiar de la serviciu și o să vă mai luați din lucrurile absolut obligatorii și s-aveți de drum dacă o să porniți spre alt oraș. O confirmare că niște lucruri pe care vi le doreați se pot împlini chiar de azi, că sunt șanse mari.

Horoscop 4 ianuarie 2023– BALANŢA

Vă puteți reface o căsnicie, o relație sentimentală pentru următoarele zile împreună și chiar restul vieții. Se pare c-o să faceți o alegere înțeleaptă și o să vă achitați de o datorie morală fața de cineva drag.

Horoscop 4 ianuarie 2023 – SCORPION

Apare un element – surpriză și o să vă bucurați că e cineva care s-a străduit să vă împlinească dorința de a fi cu voi. Relația cu rudele, în general, se poate consolida, cu condiția să vă faceți un pic de timp pentru ele.

Horoscop 4 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Poate fi un nou reînceput în dragoste dacă v-ați lămurit vechile probleme și o să vă puteți așeza și voi la casa voastră în foarte scurt timp. Vi se virează și azi bani în cont și poate mai faceți niște achiziții online ca să economisiți timp. În rest, distracție.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.