Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021. Incepe o saptamana plina de vesti si schimbari.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici vine cu vesti pentru toate zodiile.

“Berbec

Intra in atentia unei persoane dragi care se gandeste la ea si ce zice, daca tot ma gandesc la tine, hai sa iti trimit un cadou minunat.

Taur

Taurul intra sa faca el consiliu de familie ca sa isi rezolve problemele care il framanta. Discuta cu ceilalti membrii ai familiei ca sa gaseasca rezolvarile.

Gemeni

Gemenii au o saptamana in care pot afla un adevar foarte important, cu un marcaj destul de dur. Poate acest marcaj sa ii schimbe viata sau pur si simplu sa ii faca o trauma. Depinde de fiecare ce are prin zona.

Rac

Racul, a dat necazul peste el si l-a lovit Vunjo. A fost o data runa pentru anul trecut si acum a doua oara. Vunjo pentru Racusori. Fericire!

Leu

Poate sa primeasca vesti bune, sume de bani importante sau cadouri surpriza.

Fecioara

Fecioara are o saptamana in care poarta dispute, mici batalii. Sunt discutii mai ridicate sau mai coborate pe ton. Sfatul runei este sa nu fie ingrijorati. Lasati certurile ca totul se aranjeaza intr-un final. Deci, nu va consumati energiile de pomana.

Balanta

Este ponit sa faca un uragan. Sunt puse pe razmerita, batalii furtunoase cu cei de acasa, cu cei din jur, cu toata lumea. Se cearta. Inca e ianuarie si e o luna de alternanta. Acelasi sfat si pentru Balante.

Scorpion

Scorpionii au o saptamana in care e putin mai complicat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.