Il recunosti? Din pacate, e adevarat! Marele actor al Romaniei, doua tumori la cap

Adi Nartea a făcut o confesiune cutremurătoare. În cadrul unui podcast, actorul a dezvăluit că a avut grave probleme de sănătate, mai exact o tumoare de dimensiuni considerabile care era pe cale să îi distrugă viața.

Din fericire, intervenția promptă a dus la un rezultat bun, iar vedeta tv este în afara oricărui pericol.

Adi Nartea este un actor cunoscut la noi, dar, asemenea oricărei persoane, a avut parte și de probleme de sănătate.

Vedeta a vorbit în cadrul unui podcast despre afecțiunea pe care a avut-o și pe care nu a putut să o evite, dar din fericire, a reușit să o trateze.

Vedeta a povestit cum, în urmă cu mai mulți ani, a încpeut să simtă că nu mai aude bine cu o ureche.

A mers la doctor, acolo i s-a spus că ar avea deviație de sept, lucru la care trebuie intervenit chirurgical.

Ceva parcă i-a spus să nu seopereze încă. S-a consultat cu mama lui, care l-a sfătuit să mai facă niște analize pentru a fi sigur de pasul pe care urmează să îl facă. Din nefericire, diagnosticul a fost unul crunt.

„Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept.

Mi-au zis să fac o operație de deviație de sept. Am fost la vreo trei sau patru medici, toți au zis același lucru. Am zis bine, hai să mă operez.

Mama, când i-am spus, mi-a zis să fac un RMN. Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred.

Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, foarte mare”, a spus Adi Nartea.

Potrivit investigațiilor făcute de Adi Nartea, acesta suferea de schwanom de trigemen, mai exact, o tumoare necanceroasă ce crește pe teaca nervilor, dar în interior.

Actorul a spus că mulți trăiesc cu astfel de formațiuni, creșterea fiind una destul de lentă, în majoritatea cazurilor. Medicii i-au spus acestuia că abia după 6-7 luni ar fi putut să prezinte simtomatologie neurologică.

Din fericire însă, s-a intervenit la timp.

„A fost o creștere lentă. Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă.

Ea a intrat 3 cm jumate în cutia craniană, împingea emisfera stângă în sus”, a mai povestit celebrul actor.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.