În urmă cu nouă ani trecea printr-o complicată operație pe cord deschis. Acum, Mario s-a transformat într-un bărbat absolut superb –»

Mario a trecut de vârsta majoratului și de curând, poza cu iubita postată de fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu a stârnit curiozitatea fanilor. Mai mult, fiul „Briliantului” nu ezită să-și arate sentimentele pentru aceasta pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, se știu puține detalii cu privire la tânăra care i-a furat inima…

Fiul lui Adrian Mutu și al frumoasei Alexandra Dinu a trecut de vârsta majoratului. Mario, care în septembrie anul trecut a împlinit 18 ani, e fermecător exact ca celebrul lui tată. Mai mult, este și un veritabil cuceritor, semn că l-a moștenit din plin pe Adrian Mutu. Totuși, tânărul Mario este o prezență destul de discretă și nu s-a prezentat niciodată în vreo emisiune televizată. Cu toate acestea, el este foarte prezent pe rețelele de socializare. Deoarece a locuit mai mult în Statele Unite, cu mama sa, Mario nu are foarte mulți prieteni în țară. Cu toate acestea, el poate fi văzut adesea cu unul dintre copiii lui Cristian Borcea, prin oraș sau cluburi.

Iubita secretă a lui Mario, fiul lui Adrian Mutu

De ziua sa, Mario Mutu a decis să se afișeze și cu iubita lui. Fiul marelui fotbalist și al Alexandrei Mutu nu se mai dă în lături să își ascundă viața amoroasă. Adolescentul este îndrăgostit tot de o româncă. Atunci, Mario Mutu a publicat pe contul personal de Instagram o imagine în care îşi ţine în braţe iubita, dar o şi sărută. O alintă deja: „Viaţa mea”. Din câte se pare, aceasta se numește Maria Vlăduţu, o adolescentă superbă, cum puțin vezi.

Relația amoroasă a lui Mario este una pe care o afișează destul de des în ultima vreme, prin diverse postări pe rețelele sociale. Iubita acestuia este o tânără superbă, iar cei doi sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Din acțiunile băiatului se vede că nu are parte de o relație pasageră ci are sentimente reale pentru frumoasa tânără.

Mario Mutu a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord deschis în 2013, după ce i s-a descoperit o problemă la inimă. Băieţelul, în vârstă de 11 ani, avea un defect septal, o problemă des întâlnită la copii, fiind rezolvată de obicei prin microchirurgie. Însă, pentru că nu a fost posibil în acest caz, fiul fotbalistului român a fost supus unei operaţii pe cord deschis.

„Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel părinţilor care nu cunosc ce probleme au la inimă şi care, în tăcere, afectează sănătatea copiilor noştri. Şi pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simţit un murmur la inimă… M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea acestei probleme. Şi cred, şi voi lupta pentru asta, că acest test este obligatoriu pentru toţi copiii”, declara atunci Alexandra Dinu.

În trecut, el era comparat, la nivel de look, cu Justin Bieber, însă nu știm dacă iubita secretă a lui Mario, fiul lui Adrian Mutu, tocmai de acest aspect a fost atrasă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.