Incendiu puternic la o biserică din România! Flăcările se manifestă pe o suprafață de 400 mp

Un incendiu puternic a izbucnit joi, 15 septembrie, la o biserică ortodoxă din județul Sălaj!

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au reacționat de urgență. Potrivit acestora, atât interiorul bisericii cât și acoperișul au izbucnit în flăcări.

Incendiu puternic la o biserică din România! Flăcările se manifestă pe o suprafață de 400 mp

Așadar, incendiul a izbucnit la o biserică ortodoxă din localitatea Crasna, județul Sălaj, iar pompierii au constatat că se manifestă atât în interiorul bisericii, cât și în zona acoperișului.

De asemenea, incendiul se manifestă pe o suprafață de 400 mp, la altar și pe acoperiș, conform informațiilor transmise de pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Trebuie menționat că se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Conform pompierilor, nu au fost identificate victime.

O biserică din Constanța a luat foc luna trecută

Amintim că un incendiu puternic a izbucnit luna trecută la o Biserică din cartierul Tomis Plus. Potrivit informațiilor de la momentul respectiv, focul ar fi izbucnit dimineața.

ISU Constanța a precizat că incendiul s-a produs la biserica „Sf. Ecaterina” din Constanța, cartierul Tomis Plus, lângă un bloc de locuințe. Focul s-a manifestat extrem de violent, iar fumul a fost unul dens.

De asemenea, sursa citată a precizat și că au fost scoase din interiorul bisericii 11 butelii.

În ceea ce privește persoanele care se aflau în biserică, ISU Constanța a informat că o singură femeie, în vârstă de 45 ani de ani a fost transportată la Spitalul Județean Constanța.

Aceasta avea arsuri de gradul 1 pe antebraț.

De cealaltă parte, restul persoanelor prezente în biserică s-au autoevacuat la timp, fără a exista probleme grave.

„Toate persoanele din blocul alăturat s-au autoevacuat. Din informațiile primite de la preotul bisericii in interiorul lăcașului nu mai sunt persoane”, au declarat reprezentanții ISU Constanța.

Tot luna trecută, un alt incendiu a izbucnit la o biserică din județul Iași. Pompieri s-au luptat ore în șir cu flăcările, iar cauza incendiului ar fi reprezentat-o câteva lumânări aprinse uitate în interior.

Din fericire nu au existat victime, iar anchetatorii încă încearcă să stabilească cum s-a petrecu totul.

Un alt incendiu a avut loc și în județul Dâmbovița.

O gospodărie din comuna Comișani a luat foc în cursul zilei de joi.

Conform informațiilor făcute publice, flăcările au cuprins acoperișul casei, dar și o anexă. Focul a fost atât de puternic încât a fost nevoie de intervenția mai multor autospeciale.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.