Informația momentului despre soția lui George Simion! Ce a făcut Ilinca în ziua nunții. S-a aflat totul chiar acum

Informația momentului despre Ilinca Simion. Victor Ciutacu a vorbit despre nunta dintre ea și George Simion care a avut loc sâmbătă, 27 august. Atât jurnalistul cât și liderul AUR au vorbit despre ce s-a întâmplat în culise.

Menționăm faptul că Victor Ciutacu a fost și el invitat la nunta lui George Simion. Jurnalistul a stat toată noaptea le petrecere și cel mai mult l-a mirat energia Ilincăi.

Victor Ciutacu susține că liderul AUR a fost destul de cuminte, soția sa în schimb a fost mai ”jucătoare”. „A fost foarte cumințel, soția e mai jucătoare”, a spus Victor Ciutacu.

Ce a făcut Ilinca la nuntă

La rândul său, George Simion a confirmat și ele cele spuse de jurnalist. Totodată, el a mai adăugat că petrecerea s-a terminat de abia la cinci dimineața și de abia acum, el și Ilinca deschid darurile.

„Nu am voce deloc, am băut un păhărel, îmi place muzica românească.

Ilinca e mai jucătoare așa. Ne-am culcat la cinci dimineața. Acum vrem să deschidem darurile.

E un teanc mare la căsuța mirilor”, a explicat George Simion.

Menționăm faptul că liderul AUR nu a primit doar cadouri ci și sume mari de bani. Deși darul nu era obligatoriu la nunta sa cu Ilinca Munteanu, se pare că cei doi au reușit să strângă o sumă imensă.

Câți bani a adunat George Simion la nuntă?

Mai exact, România TV scrie că George Simion și Ilinca ar fi adunat în total aproape jumătate de milion de euro de la invitații săi, în ciuda faptului că niciunul dintre ei nu se aștepta neapărat la un dar.

Amintim că la eveniment au fost peste 10.000 de invitați, iar liderul AUR nu a cheltuit prea mulți bani pentru pregătirea evenimentului.

Marea majoritate a materiilor prime pentru hrană, dar și transportul invitaților său cu autocare au venit sub formă de donații, drept urmare, spre deosebire de alte evenimente de acest tip, cheltuielile lui George Simion au fost destul de reduse.

În ceea ce privește banii primiți, liderul AUR declara încă dinainte de marele eveniment că aceștia vor fi folosiți în scopuri caritabile. Mai exact, suma strânsă ar urma să meargă pentru construcția unui spital.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.