Intâlnirea pe care Regina Elisabeta a avut-o cu doi turiști americani care nu au recunoscut-o, povestită de garda ei de corp

În urmă cu câțiva ani, Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu doi turiști americani la Balmoral, resedința ei unde s-a și stins din viață ieri, 8 septembrie.

Au purtat un dialog, s-au amuzat, însă ei nu au recunoscut-o, scrie digi24.ro.

Într-o discuție cu SkyNews care a avut loc cu ocazia Jubileului de Platină al suveranei, garda de corp a suveranei britanice, Richard Griffin, a povestit despre întâlnirea Reginei Elisabeta a II-a cu cei doi turiști americani.

„Erau doi turiști care veneau către noi, iar Regina se oprea mereu pentru a-i saluta.

Erau doi americani care se aflau în vacanță și mi-a fost clar din momentul în care s-au oprit că nu au recunoscut-o pe Regină, ceea ce este în regulă.

Americanii i-au spus Reginei de unde vin, unde se duc, ce vor face în continuare și pe unde au mai fost în Marea Britanie.

La un moment dat, au întrebat-o pe Majestataea Sa: „Unde locuiți dumneavoastră?”.

Ea a spus că locuiește în Londra, dar că are o casă de vacanță de partea cealaltă a dealului și apoi au întrebat-o cât de des vine aici. Le-a spus că vine aici de când era mică, de peste 80 de ani și apoi au întrebat-o:

„Dacă veniți aici de peste 80 de ani, înseamnă că ați întâlnit-o pe Regină?’. Ea a spus rapid că nu, dar că Dick o întâlnește în mod frecvent.

Așa că tipul m-a întrebat dacă am întâlnit-o pe Regină și cum este. Pentru că am fost cu ea mult timp și știam că o puteam tachina, am răspuns:

„Oh, poate fi foarte arțăgoasă uneori, dar are un simț al umorului minunat’. Individul a venit, și-a pus mâna pe umărul meu și înainte să văd ce se petrece, și-a scos camera, i-a dat-o Reginei și i-a spus să ne facă o poză.

Apoi a făcut o poză și cu Regina. Ne-am luat la revedere și apoi Majestatea Sa mi-a spus:

„Mi-ar plăcea să fiu o muscă pe perete când le arată acele fotografii prietenilor din America și să sperăm că cineva îi spune cine sunt’ – a povestit Richard Griffin, garda de corp a Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Prințul Charles, fiul ei cel mare, a devenit regele Angliei, el e acum Regele Charles al III-lea.

Foto: Hepta

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.