Ioana Tufaru este în doliu! Fiica Andei Călugăreanu trece prin momente extrem de dificile

Ioana Tufaru este în doliu! Fiica Andei Călugăreanu trece prin momente extrem de dificile după ce a pierdut o persoană importantă din viața sa. Mai mult, ea și soțul ei sunt extrem de revoltați.

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, trece prin momente extrem de grele. Fratele soțului ei s-a stins din viață. Ioana este extrem de revoltată fiindcă concubina cumnatului său nu i-a anunțat de moartea acestuia.

Ioana Tufaru trece prin momente dificile

Soțul Ioanei Tufaru a spus că fratele său a murit pe data de 25 februarie, dar el nu a fost anunțat. Acesta este foarte trist că nu a putut să-și conducă fratele pe ultimul drum.

„Mi-e sufletul sfâșiat de durere, pentru că am avut un frate care nu mai este. Am ținut legătura cu el o perioadă, dar s-a îmbolnăvit, s-a internat în spital.

Slăbise în ultimul hal. Ultima oară când am vorbit cu el, nu prea am vorbit mare lucru, pentru că era slăbit și nu putea să vorbească, iar la un timp să aflu că a murit.

Târziu am aflat. Pe Camelia am sunat-o luni să aflu că a murit. Frățiorul meu nu mai e în această lume. Am întrebat-o înmormântarea când e? A zis că nu știe nimic, a rămas că mă sună.

Nu m-a sunat, tot eu am sunat-o, ca să-mi spună că înmormântarea a fost marți la ora 13:00, dar nu m-a chemat la înmormântare să îl duc pe frățiorul meu drag. Nici nu știu unde e înmormântat. Mi-am propus să mă duc să îi caut mormântul la Cimitirul Jilava, am aflat din niște surse. Mâine mă duc să aflu să vedem ce și cum.”, a spus soțul Ioanei Tufaru.

Încearcă să afle unde este mormântul cumnatului său

Ioana Tufaru și soțul ei sunt extrem de revoltați și încearcă să afle unde a fost înmormântat fratele lui Ionuț.

„E foarte trist ce s-a întâmplat, cumnatul meu a decedat sâmbătă din câte am înțeles. Ei își vorbeau, erau în relații foarte bune. Comunicau prin Whatsapp. În fine, Ionuț a încercat să îl sune duminică, nu i-a răspuns nimeni.

A doua zi a sunat din nou, i-a răspuns doamna, concubina lui, că nu îi era nevastă, i-a zis că Florin nu mai este. El a spus: bine, și înmormântarea când e? A rămas că îl anunță, dar nu l-a anunțat nimeni, nimic. A trebuit să afle de la un văr că a fost deja înmormântarea. Nu mi se pare firesc și normal. Civilizat era să îl conducă pe ultimul drum.”, a spus Ioana Tufaru.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.