Ion Dichiseanu s-a stins, insa fosta sotie ii simte prezenta si acum. Ce vede Simona fiecare noapte..”Vine, în fiecare seară, şi nu pleacă de acolo până când…’

Simona Florescu a declarat că îi este greu să se împace cu gândul că Dichi al ei nu mai este printre noi.

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu spune că îi este greu să trăiască cu gândul că artistul a trecut în neființă. Simona este devastată de durere.

Artista a trecut prin două episoade grele în ultimul an, deoarece aceasta și-a pierdut și tatăl. Ea a mărturisit că îi este mai greu să accepte moartea lui Dichi decât a tatălui deoarece alături de maestrul Dichiseanu a petrecut mai mulți ani și mai multe momente frumoase.

„Mă rog pentru linştea lui sufletească şi pentru a înţelege cândva că îi e bine acolo unde se află! E foarte greu. Gândiţi-vă, mi-am pierdut mai întâi tatăl şi apoi soţul, totul în mai puţin de şase luni. În noiembrie, anul trecut, a plecat mai întâi tata.

Apoi, în mai, pe neaşteptate, şi Dichi. Şi spun pe neaşteptate fiindcă chiar nimeni dintre noi nu se aştepta la un asemenea deznodământ! unt mai mult legată de Dichi al meu decât de tata.

La tata acasă am stat 18 ani, la Dichi, aşa cum obişnuia el să mă alinte, 23 de ani şi ceva mărunţiş!A trebuit să-mi reiau munca, adică concertele. Cand a venit vara, am câteva angajamente pe litoral.

Ei bine, în ultimele zile am sesizat că la concertele mele vine, în fiecare seară, un pescăruş. Se aşază pe o umbrelă din apropiere şi nu pleacă de acolo până nu-mi termin recitalurile. Aseară, de pildă, am avut două asemenea momente. Nu a plecat până nu am terminat.„, a declarat Simona Florescu

Simona Florescu a declarat că și aucm așteaptă ca Dichi să vorbească cu fostul soț, care mereu o binedispunea și îi spunea glume și vorbe de alint. Ea spune că dorul de persoana dragă nu poate fi alinat niciodată.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.