Își săpa liniștit pământul din grădină, dar i s-a părut ciudat când și-a văzut câinele schelălăind si dand cu labele disperat în țărână.

Un barbat din Australia a facut o descoperire socanta in propria ograda, si nici acum nu si-a revenit din soc.

Totul a inceput in momentul in care a decis, alaturi de sotia lui, sa reamenajeze gradina din spatele casei. A inceput sa sape cu lopetile pana cand, la un moment dat, a observat ca patrupedul familiei, un caine lup, era foarte preocupat de o anumita zona.

Curios, s-a dus in dreptul lui ca sa vada ce face, si a inceput sa sape impreuna cu el. S-a mirat cand a dat de ceva tare, dar la scurt timp i s-au inmuiat picioarele: barbatul realizase ca ceea ce descoperise animalul de companie era un craniu uman.

Speriat, a alertat autoritatile, si le-a spus sotiei si copiilor lui sa paraseasca zona. Dupa lungi investigatii, omul a primit o veste socanta: casa lui fusese contruita deasupra unui cimitir.

Ultima inmormantare in acea locatie fusese efectuata in anul 1872. Acum barbatul nu stie daca sa vanda casa sau nu, si este urmarit mereu de imaginea scheletelor ce au fost gasite in curtea lui.

Voi cum ati proceda?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.