Iubita SECRETĂ a lui Petrică Mâţu Stoian. De ce nu a vrut să o ia de soţie, deşi o iubea enorm

Petrică Mâțu Stoian a avut o iubită secretă despre care a vorbit, în urmă cu un an, într-un interviu televizat.

Celebrul cântăreț de muzică populară care s-a stins din viață în urmă mai puțin de două săptâmâni a fost însurat o singură dată cu Mihaela Carmen. Cei doi s-au despărțit în 2012 și de atunci a decis că nu vrea să mai audă de căsătorie.

Totuși, în urma cu un an Petrică Mâțu Stoian mărturisea într-un interviu că are o iubită.

Artistul s-a căsătorit la 35 ani cu Carmen Mihaela Stoian, iar mariajul lor a durat 16 ani. De atunci, viața sentimentală a celebrului interpret a devenit o mare necunoscută pentru publicul larg.

„A fost un episod mai dificil din viață mea despre care nu vreau să vorbesc că nu interesează pe nimeni. M-am dedicat foarte mult carierei artistice și, pe lângă asta, cum scrie în Cartea Sfânta: sunt oameni care sunt lăsăți de Dumnezeu sa fie așa!”, mărturisea artistul despre căsnicia cu Mihaela Carmen.

Ce spunea Petrică Mâțu Stoian despre iubita lui secretă
Totuși, Petrică Mâțu Stoian a vorbit, în urmă cu un an, despre iubita lui secretă și despre ce planuri de viitor avea cu ea. Fără să dea prea multe detalii, artistul mărturisea că nu se gândește să se recăsătoarească.

„La recăsătorie? Când? Draga mea, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții dar acel timp a trecut. Îmi este foarte bine așa, am o relație, sunt foarte bine și mi-aș dori să rămână așa.

Să-ți spun o glumă, la o vârstă, ce ar însemna să te recasatoresti și să vină și ea cu niște figuri, tu cu tabieturile tale și să nu va potriviți deloc?

Să încep iar educația, spală-te pe dinți, vezi că nu e bine, mergi la frizer că ți-a crescut părul… Nu! Lucrurile sunt trecute, toate se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor… Ce să fac, să iau pe cineva că să nu-mi fie urat?”, mărturisea Petrică Mîţu Stoian la Folclorul sub lupă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.