Klaus Iohannis, decizia momentului după incendiul de la „Matei Balş”Avem toate detaliile

Președintele României, Klaus Iohannis, va merge la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, unde a avut loc incendiul tragic în care au murit patru persoane.

Klaus Iohannis, va merge, vineri, la ora 13.00, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, unde a avut loc incendiul tragic în care au murit patru persoane.

De asemenea, premierul Cîţu convoacă de urgenţă şedinţă de Guvern după incendiul de la Matei Balş. Şedinţa este programată să aibă loc după ce Klaus Iohannis va vizita unitatea medicală.

Şedinţă de Guvern, convocată de urgenţă după incendiul de la „Matei Balş”, a fost anunţată să înceapă la ora 13:30 şi se va desfăşura în sistem online. La ora 14 este o programată şi o declaraţie de presă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul incendiului de la Institutul „Matei Balş” din Capitală.

Care ar putea fi cauza incendiului

Un reșou care funcționa în salonul care a ars la Institutul ”Matei Balș” din București ar putea fi cauza incendiului, potrivit unor surse.

”Ce s-a întâmplat este devastator. Sincere condoleanțe familiilor greu încercate și felicitări colegilor de la Balș pentru modul în care au reacționat. În toată cladirea respectivă erau internați pacienți Covid în stare medie și gravă, conectați la oxigen.ate camerele au suplimentare de oxigen printr-un sistem nou instalat.

Este din noiembrie, decembrie, revizuirile au fost făcute în mod constant. În ultima perioadă nu au fost probleme cu căldura.

Leave A Reply

Your email address will not be published.