L-am „prins” pe Klaus Iohannis! Ce a făcut preşedintele României, fără Carmen Iohannis, la scurt timp după vaccin

Klaus Iohannis este vestit pentru afinitatea pe care o are pentru sporturile de iarnă. Nu de puține ori, în plin sezon, atunci când timpul i-a permis, șeful statului a ales să se relaxeze pe pârtie.

Așa a procedat și zilele trecute. Cu toate că este un ”client” fidel al stațiunii Șureanu, de data aceasta, președintele a ales să mergă mai aproape de casă, în Păltiniș.

Cum a reușit președintele să treacă neobservat pe pârtie

După cum se poate observa în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.ROKlaus Iohannis și-a făcut apariția „undercover” la schi. Supravegheat îndeaproape de SPP, șeful statului, care etala o formă de zile mari, s-a bucurat din plin de zăpadă.

Timp de câteva ceasuri, președintele s-a relaxat pe pârtie. Cum este un schior extrem de priceput, Klaus Iohannis a ”bifat” mai multe coborâri. De remarcat că unul dintre SPP-iștii însărcinați cu protecția șefului statului părea un novice în acest sport și s-a cam chinuit să țină pasul, pe pârtie, cu Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis la schi, „undercover”

Ajutat și de echipamentul de schi, un camuflaj perfect putem spune,  Klaus Iohannis a trecut aproape neobservat pe pârtie și în felul acesta a reușit să scape de ”tradiționalele” băi de mulțime.

Ofițerul SPP s-a „chinuit” să țină pasul cu șeful statului

S-a vaccinat public

În urmă cu câteva zile, Klaus Iohannis, președintele României, s-a vaccinat împotriva noului timp de coronavirus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.