La 57 De Ani Dan Bittman A Plecat De Acasă! Nu-Și Mai Ascunde Relația Cu O Blonda Superbă De 24 De Ani

La 57 de ani, veșnicul burlac Dan Bittman continuă să ducă o viață de rockstar autentic, așa cum vedem doar în showbizul de peste Ocean.

Admirat și înconjurat de femei incredibil de frumoase,

artistul cucerește inimi pe bandă rulantă. Doar una i-a căzut, însă, cu tronc, determinându-l să ia viața de la capăt: mult mai tânăra cântăreață Monica Odagiu. Se pare că Bittman s-a despărțit de mama copiilor săi, Liliana Ștefan, și s-a mutat de acasă.

Deși o fost dintotdeauna privit ca un mare crai, Dan Bittman a luat prin surpridere publicul cu ultimele evenimente din viața lui. Potrivit unor surse din anturajul lui, se pare că artistul locuiește în prezent cu chirie, lângă fostul domiciliu, pentru a fi mai aproape de copiii săi,

Mark Nicholas, Alexandru și Patrick. Solistul și compozitoarea Liliana Ștefan au avut o relație discretă, ce a durat mai mult de un sfert de secol, însă fără să fi fost oficiată în fața ofițerului de stare civilă.

Ca urmare a separării, semn că decizia este una serioasă, și nu una de moment, Bittman și Liliana Ștefan ar fi parafat un acord amiabil, la notariat, pentru următorii trei ani, privind o custodie comună, dar condiționată de un anume orar, pentru mezinul lor, Mark Nicholas Bittman, în vârstă de 13 ani.

Relația cu mult mai tânăra Monica Odagiu (24 de ani), cu 33 de ani mai mica decât artistul, dezvăluită acum, nu este una recentă, așa cum mulți ar avea tendința să creadă, ci una reaprinsă’ după doi ani de pauză.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.