Livian Pop de la Puterea Dragostei s-a însurat. Ce dezvăluire a făcut Nelson Mondialu în ziua cea mare:

Livian Pop s-a făcut remarcat în cadrul show-ului ”Puterea Dragostei”. Ulterior, după câștigarea premiului cel mare al sezonului doi al emisiunii, nefiind câștigător și la capitolul ”amor”, tânărul și-a căutat jumătatea și în afara competiției.

Deși numărul pretendentelor la inima sa nu a fost deloc unul de neglijat, după mai multe relații eșuate, mult timp, fiul lui Nelson Mondialu a preferat singurătatea.

Livian Pop s-a căsătorit

Însă în vara anului trecut, Livian Pop a arătat-o lumii pentru prima dată pe tânăra care a reușit să îi cucerească inima.

Timpul s-a scurs și acum, au mai urmat și alte vacanțe în doi, iar acum, la mai bine de un an de când și-a asumat relația cu Alexandra Dumitru, Livian a decis să facă și pasul cel mare.

Astfel, pentru el și ardeleanca sa, căci tânăra este din Cluj, acolo unde a și urmat studiile la Facultatea de Ştiinţe

Economice şi Gestiunea Afacerilor UBB, astăzi a fost o zi mare. Cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire veșnică, ajungând și în fața ofițerului de stare civilă, dar și la altar.

Aproape de cei doi amorezi, într-o zi așa mare, au fost familiile, prietenii și rudele.

Însă, cei care au ieșit în evidență, cunoscuți fiind de toată România, au fost părinții lui Livian Pop.
Nelson Mondialu a îmbrăcat un costum negru cu dungi albe, pe care l-a asortat cu o pălărie, în timp ce soția sa a optat pentru o rochie lungă și mulată.

Însă, de departe cei mai strălucitori au fost mirii. Livian Pop a purtat în ziua nunții sale un costum bleumarin, în timp ce proaspăta sa soție a ales să îmbrace o rochie albă, scurtă, asortându-se cu tatăl socru,

căci și-a accesorizat și ea ținuta cu o pălărie albă.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să încep o nouă etapă a vieții și un nou drum drept și minunat alături de familie și credință. O nouă etapă în familie! ❤ ️ 🙏 ”, a transmis Livian Pop.

Însă, pe lângă evenimentul în sine, care a surprins multă lume, un alt lucru a mai atras atenția. Nelson Mondialu fiind cel care i-a pus pe internauți pe jar.

”S-a mărit familia. Suntem cinci”, a scris Nelson în online.

Astfel, imediat, cei care-l urmăresc s-au gândit că Alexandra este deja însărcinată și i-au făcut urări de bine.

”Înseamnă că e gravidă, să fie într-un ceas bun/ Zic să fie o pereche să îi dați de lucru lui tataie Nelson/ Înseamnă că vine un bebe/ Mai vine un oconaș?”, sunt câteva dintre reacțiile celor din online.

De asemenea, în trecut, chiar Livian Pop, glumind sau nu, spunea pe TikTok că partenera sa urmează să-l facă tată: „E gravidă muierea mea, mă!”, zicea tânărul.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.