Lovitură cumplită pentru Klaus Iohannis: E în mare pericol! Anunțul care cutremură scena politică

Dezvăluiri de ultimă oră. Fostul lider al PNL, Ludovic Orban trage semnalul de alarmă.

Potrivit acestuia, funcția președintelui Klaus Iohannis este în pericol, existând posibilitatea ca șeful statului să fie suspendat.

Ludovic Orban, fostul președinte al PNL a reacționat după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a trecut.

Mai exact, acesta a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, precizând că mandatul acestuia este în pericol din cauza susținerii acestuia pentru guvern.

Întrebat ce va spune Klaus Iohannis la declarația de la ora 18, Orban a reamintit că s-a dezis de președinte după

alegerile de la șefia PNL. În ceea ce privește o eventuală înțelegere cu PSD, Orban susține că acest lucru va duce la o

despărțire definitivă, arucând România într-o aventură politică pe care el nu o susține.

Orban a făcut referire și la comentariile de pe pagina lui Klaus Iohannis, care demonstrează transformarea comportamentului acestuia față de cum era în urmă cu câteva luni. Fostul lider al PNL a mai adăugat că el nu îl mai recunoaște deloc pe șeful statului.

„Orice fel de înțelegere cu PSD va duce din punctul meu de vedere la o despărțire definitivă de cei care vor să facă înțelegere cu PSD. Eu nu voi susține nicio aventură politică în care să fie aruncată România. Am declarat la finalul congresului că parteneriatul meu cu Klaus Iohannis s-a încheiat.

Din păcate, comportamentul președintelui în ultima perioadă a fost total diferit față de comportamentul în care am avut un parteneriat serios, care a dus la victoria partidului, din păcate în ultimele trei luni nu îl recunosc pe Iohannis. E de ajuns să ne uităm la ce se comentează pe pagina președintelui ca să ne dăm seama că e în mare pericol”, a comentat Orban despre suspendarea lui Iohannis.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.