Lovitură grea pentru Ioana Tufaru! Fiica Andei Călugăreanu trece prin momente dificile

Într-o perioadă tot mai tulbure, Ioana Tufaru primește încă o lovitură grea. Soțul fiicei Andei Călugăreanu a fost depistat bolnav, iar din acest motiv a rămas și fără loc de muncă.

Așa se face că familia artistei trăiește cu grija zilei de mâine.

Ioana Tufeanu trece prin momente extrem de grele. Pandemia i-a micșorat veniturile considerabil. Mai mult, familia a mai primit o lovitură grea!

Ionuț, soțul fiicei Andei Călugăreanu a rămas fără serviciu, din pricina unor probleme de sănătate complicate.

Lovitură grea pentru Ioana Tufaru! Fiica Andei Călugăreanu trece prin momente dificile

Soțul Ioanei Tudeanu a fost nevoit să demisioneze de la firma de salubritate la care bărbatul lucra. Medicii i-au descoperit lui Ionuț probleme de sănătate destul de serioase, așa că nu mai poate munci.

Cu toate probleme pe care chiar recunoaște că le are, Ioana Tufaru nu vrea totuși să se plângă.

“Cu banii, cât de cât ne mai descurcam, e greu, dar nu ne plângem…. Pentru toată lumea e greu în perioada asta, când totul e închis! (…) Are mai multe Ionuț, boli cronice, depistate mai târziu, dar e ok!

E sub tratament, le ținem sub control!”, a mărturisit Ioana Tufaru, într-un interviu pentru publicația Ciao.

De asemenea, Ioana Tufaru a mai dezvăluit că încă mai primește ajutor din partea lui Gigi Becali, care încă i-ar trimite mâncare la ușă.

Și chiar dacă suferă din pricina faptului că trebuie să stea departe de lumea scenei, Ioana Tufaru încearcă să vadă partea plină a paharului. Este fericită că petrece mai mult timp cu copilul ei, Luca.

“Luca face foarte bine. E bucuros că nu au mai închis parcurile și poate să se joace cu copiii. Dar avem și alte activități. Desenăm, colorăm, facem puzzle!”, a mai povestit fiica Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru, despre lupta cu kilogramele
Cât despre lupta ei cu kilogramele în plus, Ioana Tufaru susține că a reușit să mai slăbească puțin.

“Și eu sunt bine, cu mici probleme cu spatele, în rest ok! Da, am mai slăbit, dar nu mult! De aici încolo, important este să mă mențin la greutatea pe care o am acum… 97 kg!”, a mai mărturisit fiica Andei Călugăreanu.

Cât despre Sărbătorile Pascale ce stau să bată la ușă, se pare că Ioana Tufaru le va sărbători traditional, așa cum face în fiecare an.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.