Luna plina aduce dorinte implinite pentru o zodie

Destinul se intoarce la 180 de grade pentru patru zodii, incepand de MAINE

Horoscop 25-31 ianuarie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu ne prezinta previziunile astrale pentru urmatoarea perioada. Luna Plina isi pune amprenta pe destinul nativilor. Afla din randurile de mai jos ce se intampla cu zodia ta.

Berbec

Pentru Berbeci, saptamana incepe bine, ziua de luni e foarte valoroasa. Marti si miercuri, zile tensionate, pentru ca ei sunt rigizi. Luna plina de joi, atentie la tensiunile sociale. In week-end, munca si ingrijire pentru sanatate.

Taur

Pentru Tauri, e o saptamana care incepe cu preocupari legate de bani. Marti si miercuri, au nevoie de niste aprobari, iar pentru Luna plina de joi, aspectele sunt tensionate, pot simti ca locul lor nu e sigur. Le lipseste sustinerea familiei, dar se pot distra in week-end.

Gemeni

Pentru Gemeni, saptamana aduce marti si miercuri tensiuni legate de bani, sunt zgarciti, in schimb sunt productivi la munca si pot face lucruri bune. Luna plina aduce emotii legate de viitor. In week-end, le prinde bine sustinerea familiei.

Leu

Pentru Lei, saptamana incepe bine, se simt in forma, in schimb, marti si miercuri sunt zile delicate si se pot dedica altor persoane. De aceea, Luna plina de joi si cu efectul ei, chiar vineri, pot fi zile tensionate. In week-end, atentie la cheltuieli, ca sunt zile de economie.

Fecioara

Pentru Fecioare, ziua de luni e buna pentru cariera, sunt apreciate. Sunt tensionate zilele de marti si miercuri, afla vesti. Luna plina poate readuce rani sentimentale. Atentie la sanatate in week-end.

Leave A Reply

Your email address will not be published.