Luna Plina, ASTAZI. Cinci zodii se imbogatesc! Este momentul lor de glorie

Prima luna plina din 2021 va avea loc pe 28 ianuarie. In aceasta zi, unele zodii vor putea sa-si creasca veniturile sau sa realizeze schimbari pozitive pe termen lung in sectorul financiar. Luna va fi in Zodia Leului, astfel incat oamenii din elementele Aerului si Focului se pot astepta la un mare succes. In aceasta zi, va avea loc si conjunctia lui Venus si Pluto.

Gemeni

Acestia sunt reprezentanti tipici ai elementului Aerului. Luna Plina din Leu va fi extrem de benefica pentru oamenii din acest semn, deoarece va contribui la cresterea motivatiei. Gemenii in aceasta zi vor putea face ceva pentru care nu au avut timp, energie si dorinta in trecut. Aceasta luna plina va fi punctul de plecare pentru noua lor viata.

Rac

Racii au mult noroc cu Luna in Leu. Acest lucru se va referi direct la fluxul de lucru. Racii vor functiona mai bine ca echipa. Oricine are capacitatea de a rezolva in mod colectiv unele probleme ar trebui sa profite din plin de acest lucru. In caz contrar, rezolvarea problemelor poate fi intarziata. Increderea in sine este buna, dar nu pe 28.

Fecioara

Fecioarele, care aproape ca nu primesc energie pozitiva de la Venus si Pluto, vor putea izbucni in lideri. Desigur, Luna plina in Leu nu este cel mai usor moment pentru ele, dar in aceasta zi pot avea loc multe evenimente interesante, dintre care unele vor fi direct legate de sfera financiara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.