Mama a simțit un miros îngrozitor în camera băiețelului ei, a făcut curat în toată casa, dar nu dispărea orice-ar fi făcut!

Ca frate mai mare ai privilegiul de a fi martorul tuturor momentelor penibile ale copilăriei celorlalți frați.

Micuțul Freddie Bartlett va fi probabil urât de către sora sa mai mare, Phoebe, ani la rând de acum încolo.

Phoebe are 21 de ani și este din Bournemouth, ea a pus pe Twitter o imagine cu descoperirea realizată de către mama ei după ce a simțit un miros suspicios, ca de urină, timp de aproape o săptămână, în camera copilului în vârstă de 3 ani.

În cele din urmă au aflat toți că micul Freddie avea un dulap secret în camera lui, pe care și-a petrecut câteva

zile la rând pentru a-l umple cu urină – în ciuda faptului că micuțul dădea vina pe cățel când era întrebat despre miros.

Phoebe a povestit totul:

,,S-a întâmplat așa: mama simțea un miros ciudat în camera lui de o săptămână, dar nu găsea cu niciun chip ceva făcut de câine, l-a întrebat pe fratele meu.

Apoi el a deschis sertarul iar mama a țipat și l-a întrebat dacă el a făcut asta. Fratele meu a răspuns că da, apoi a început să râdă în hohote!”

De ce urina mereu Freddie, în vârstă de 3 ani, în dulap? Se pare că uneori îi era prea lene să meargă până la baie.

Sora precizează: ,,Probabil că a făcut-o în timp ce se juca pe tabletă, în aceste momente nu poate să fie deranjat, nu răspunde nimănui, așa că a deschis sertarul și a urinat acolo. Era mai simplu și efortul era minim.”

Mama a sfârșit prin a arunca sertarul cu pricina. Freddie va fi nevoit să găsească un loc și mai ascuns în care să-și facă nevoile de acum încolo… Greutățile copilăriei…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.