Mama Nadiei Comăneci, în formă la vârsta de peste 80 de ani. Nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă așa

Doamna Ștefania-Alexandrina, mama Nadiei Comăneci, a ajuns la vârsta de 80 de ani, însă dovedește o formă de invidiat.

Deși fiica ei este cunoscută în lumea întreagă, cea care i-a dat naștere „Zeiței de la Montreal” a fost mereu o prezență discretă. Recent, Nadia Comăneci a postat o imagine de colecție cu mama ei într-o ipostază mai puțin obișnuită.

Numele Nadiei Comăneci a devenit cunoscut în întreaga lume, mai ales din anii 80, când reușea să obțină prima notă de 10 din istoria gimnasticii.

Nadia a scris istorie la Olimpiadă și chiar și după zeci de ani de la reușita unică în lume este în continuare o legendă pentru toate generațiile.

Cu toate acestea, se pare că talentul l-a moștenit din familie. În plan personal, Nadia este căsătorită cu fostul gimnast Bart Conner, au împreună un băiat, iar anul trecut au sărbătorit nunta de argint.

Mama Nadiei Comăneci, în formă la vârsta de peste 80 de ani

Ștefania-Alexandrina Comăneci a trecut de 80 de ani însă pentru ea vârsta pare un număr.

Mama Nadiei are o condiție fizică de invidiat și spunem asta ținând cont de imaginea postată recent de marea noastră gimnastă. La vederea respectivei fotografii, fanii au rămas pur și simplu mască.

Într-o postare făcută de Nadia Comăneci, mama sa este fotografiată pe bârna de echilibru, deși are 80 de ani. Poate că avem păreri preconcepute, dar iată că aceasta ne arată că greșim.

Într-o condiție perfectă, cu un zâmbet de inviat mama sa face antrenamente alături de fiica sa, deși are o vârstă venerabilă.

„Mama și cu mine, pe bârna de echilibru… are 80 ani și numărătoarea continuă”, a scris Nadia Comăneci pe contul ei de Facebook.

În imagine, Nadia Comăneci și mama ei se află într-o sală de gimnastică și stau împreună pe bârnă.

Femeia poartă un tricou negru cu cifra 1.00, ce reprezintă nota arătată de Omega la JO de la Montreal în dreptul numelui Nadiei. Marea gimnastă e toată numai un zâmbet și o ține aproape pe mama ei, dovadă că este mândră cu ea.

Cum se înțelege Nadia Comăneci cu mama ei

Marea gimnastă și mama ei, Ștefania-Alexandrina, au o relație bine închegată. Din spusele Nadiei, mama ei a fost cea care a dus-o pentru prima dată la o sală de sport din Onești, după ce a observat că fosta mare gimnastă are foarte multă energie, încă din primii ani de viață. Acolo, vedeta a învățat să facă prima ei rostogolire și prinderea la bară.

„Aveam foarte multă energie. Mama a încercat să găsească o variantă prin care să-mi consum energia în condiții mai sigure. Să las în pace copacii, casele și alte obiecte.

În Onești se deschisese o mică sală de sport de către familia Simionescu. La șase ani și ceva, am intrat pentru prima dată în ea și am descoperit paralelele mai interesante decât bătătorul de covoare și saltelele care mă ajutau să nu mă mai julesc.

Acolo, sub îndrumarea antrenorului Marcel Duncan, am învățat să fac prima rostogolire, prima roată, prima prindere la bară. Mă jucam și învățam totodată.

Mama era fericită că scapă pentru câteva ore de mine și putea să-și vadă liniștită de treburile casnice”, a dezvăluit Nadia Comăneci în cartea sa.

De cealaltă parte, mama Nadiei Comăneci are un regret, și anume faptul că poate petrece mai mult timp în compania fiicei sale. Însă o înțelege și prețuiește fiecare clipă petrecută cu ea.

„Nu petrecem sărbătorile împreună. Pleacă şi îmi e greu. Are şi ea familie şi trebuie să ajungă la familia ei”, a mai spus doamna Ștefania-Alexandrina Comăneci.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.