Maria Dragomiroiu a făcut anunțul după 36 de ani de căsnicie – A vrut să se afle de la ea:

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai mari artiste din România, un nume cu greutate, un talent desăvârșit și nu în ultimul rând un om care și-a făcut fani în toate colțurile țării.

Este îndrăgită și apreciată nu doar pentru cariera sa remarcabilă și piesele în care oricine se regăsește, mai devreme sau mai târziu, ci și pentru modul în care a știut să păstreze discreția cu privire la viața personală.

Maria Dragomiroiu- secretul căsniciei de 36 de ani cu Bebe Mihu

Îndrăgita interpretă de muzică populară și soțul ei sunt împreună de 36 de ani.

O viață de om am putea spune, mai ales că în zilele noastre cuplurile se despart mai ușor ca oricând, pe motiv de nepotrivire de caracter.

Se pare că artista și soțul ei au știut cum să se completeze și cum să treacă peste obstacole, neînțelegeri și tensiuni care apar inevitabil într-un cuplu.

Maria Dragomiroiu a stat departe de soțul ei timp de două luni când acesta a fost plecat la muncă în America.

Când s-a întors acasă, bărbatul a găsit un bilețel sub pernă. Artista consideră că lucrurile mărunte sunt cele mai importante.

Lucrurile mărunte sunt cele mai importante.

Când a venit Bebe, după ce a stat două luni în America, a găsit un bilețel sub pernă.

Vreau în jurul meu să fie numai iubire.

Eu nu suport să văd discuții contradictorii, chiar dacă sunt benefice, mie îmi fac rău, a povestit Maria Dragomiroiu în emisiunea “Vorbește lumea”, de la PRO TV.

În ciuda greutăților care au apărut de-a lungul timpului în viața lor, relația lor a rămas de neclintit, motiv pentru care pot fi considerați un exemplu pentru toată lumea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.