Maria Dragomiroiu se plângea că are o pensie foarte mică: “Am 1.200 lei. Cam cum aș putea să trăiesc eu?” Nu același lucru spune și Mitică Popescu. Actorul a zis câți bani primește pe lună, după 53 de ani de muncă: “Nu am ajuns la sapă de lemn. Nu am cum, pentru că…” –»

Lumea a fost siderată când a auzit ce pensie are Mitică Popescu după atâția ani de muncă. Prezentatorul emisiunii “D’ale lu’ Mitică” a vrut să lămurească zvonurile cu privire la pensia lunară pe care o primește. Actorul se declara satul să mai fie compătimit după ce în presa au apărut zvonuri cum că veniturile sale de la stat sunt de 1.300 de lei lunar.

De asemenea, actorul a declarat că este nemulțumit de restricțiile din București în contextul pandemiei de coronavirus.

Ce pensie are Mitică Popescu în 2021

Artistul a mărturisit în cadrul unui interviu recent că veniturile sale lunare se ridică la 5.000 de lei, plus banii din drepturile de artist. Acesta a negat cu vehemență zvonurile cu privire la faptul că pensia lui ar fi de doar 1.300 de lei.

“Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist. Nu am ajuns la sapă de lemn. Nu am cum, pentru că am muncit toată viața, nu am cum să primesc o pensie atât de mică”, a spus actorul pentru playtech.ro.

Ce spune Mitică Popescu despre pozele din baruri

Mitică Popescu s-a arătat extrem de deranjat și de faptul că în presă au apărut tot felul de poze de prin baruri pe care le-au văzut o țară întreagă.

”Am văzut prin presă că stau prin baruri și beau tot felul de băuturi alcoolice, dar nu este adevărat, eu consum doar bere fără alcool”, a mai spus actorul.

Artistul este extrem de nemulțumit de restricțiile dure din București, în contextul pandemiei de coronavirus.

Acesta nu este de acord ca vinerea, sâmbăta și duminica magazinele să se închidă mai devreme, la ora 18.00: “Nu am avut COVID-19, mulțumesc lui Dumnezeu, am fost sănătos. Încă nu m-am vaccinat, dar văd că ne constrânge până ajungem să ne vaccinăm cu toții. Nu îmi plac aceste noi restricții, este foarte greu că am ajuns să stau cu ceasul după mine să mă duc la magazin ca să nu închidă. Este adevărat că nu doar mie îmi este greu, ci tuturor, nu sunt eu victimă”, a adăugat artistul.

Cine este Mitică Popescu

Mitică Popescu s-a născut în București pe data de 2 decembrie 1936. A fost căsătorit cu actrița Leopoldina Bălănuță. Sub regimul comunist, a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru „nedenunțarea de acte preparatorii pentru trecerea frontierei”.

În prezent este gazda emisiunii de pe TVR 2 „D’ale lu’ Mitică”. Actorul Mitică Popescu a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului românesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

După zvonurile apărute în presa, Mitică Popescu a spus adevărul despre ce pensie are în anul 2021 si a negat faptul ca ar primi doar 1.300 de lei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.