Medic roman: „Nebunia din 2020 nu se compara cu cea care va fi in 2021”

Medicul Gabriel Diaconu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Acesta spune ca imunizare in fata virusului se poate face prin doua metode:

“Acestea sunt adevaruri. Nu pot fi tagaduite.

Drumul catre limanul pandemic este unul singur. Si nu presupune disparitia virusului. Doar raspandirea lui sustinuta.

Imunizarea in fata lui se intampla in doua feluri:

a. Pasiv, prin boala. La momentul cand faci boala fie te imunizezi, fie mori. Sansele sa te imunizezi vs. sa mori sunt de 50 la 1.

b. Activ, prin vaccin. La momentul cand te imunizezi, sansele sa te imunizezi, vs. sa mori sunt, la acest moment, de ordinul x000.000 la 1. Unde x a depasit (L.E) 34 de milioane, si inca nimeni nu a murit DIN CAUZA vaccinului. Deci de ordinul ”milioane la 1”

Este, deci, MULT mai bine sa te vaccinezi decat sa te imbolnavesti. Ti-o spune matematica de clasa a III-a. Daca ai scoala. Daca n-ai scoala, pacat ca n-ai scoala. Pentru asta nu exista vaccin.
La un moment dat, cand peste jumatate (50%) dintre romani sunt imunizati, pasiv sau activ, raspandirea virusului va scadea spontan. Dar va continua.
Noi putem sa ”surprindem” undeva la 10 – 15% din cazurile zilnice de boala prin campania de testare. Asta inseamna ca, la fiecare 3000 de cazuri raportate, de fapt sunt aproximativ 25 – 35 de mii de romani care fac COVID-19 in fiecare zi, cu grade diferite de severitate.

Majoritatea nu stiu ca fac COVID. Doar ca racesc. Sau ii doare burta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.