Menajera Oanei Roman a rămas fără cuvinte. Ce obiect se%ual a găsit femeia, în timp ce făcea curat într-un sertar din dormitorul vedetei

Oana Roman este una dintre cele mai transparente personaje din showbizul românesc, așa că nu are nicio reținere atunci când vrea să povestească ceva sau să-și dea cu părerea cu privire la vreun subiect anume. Fiica lui Petre Roman a povestit, la un moment dat, totul despre un episod jenant dar amuzant, în același timp.

Acum ceva timp, Oana Roman a povestit, cu zâmbetul pe buze, că menajera ei a fost cea care a găsit mai multe jucării sexuale la ea în dormitor, într-un sertar.

Aceasta a mărturisit că femeia a rămas șocată la vederea jucăriilor sexuale pe care susține că le-a primit la diverse petreceri la care a participat.

„Nu mă uit, nu ştiu eu d-astea! Cu biciul se dă încet, elegant. Acum vreo 15 ani mergeam la ziua lui Nicu Gheară şi făcea

o tombolă, toate femeile trăgeau un bilet şi primeau un cadou, ceva scump. Se mai aflau şi cadouri de la sex-shop.

Eu am câştigat, în 90% din cazuri, numai obiecte din acestea. Le puneam deoparte şi persoana care îmi făcea curat a găsit vreo 10 jucării, era şocată”, a recunoscut Oana Roman la Kanal D.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.