„Mi-am lăsat familia acolo”. Mărturia emoționantă a unei mame care a trecut granița în România cu bebelușul în brațe —- >>

Speriată de ce se întâmplă, o ucraineană a luat actele și bebelușul în brațe și a trecut granița pe jos, în România.

Femeia și-a lăsat familia acolo.

O ucraineancă și-a luat actele și bebelușul și a trecut pe jos granița în România, prin Vama Siret.

Aceasta mărturisește că este căsătorită cu un român.

Citeste si: Purtătorul de cuvânt al Kremlinului:

”Operațiunea militară din Ucraina va continua cât timp este nevoie”. ”Rusia nu poate fi pusă în spatele unei cortine de fier”

Și-a lăsat familia și a fugit din țară

„E normal că lumea e panicată, toți au familii, copii.

Am lăsat mașina acasă, am trecut pe jos, nu pot să stau atât cu copilul.

Mă așteaptă soțul în România. Sunt stresată, mi-am lăsat familie, mi-am lăsat tot acolo. Nu mi-am luat nimic în afară de documente și copil”, a spus femeia pentru Antena 3.

Invadarea Ucrainei de către Rusia determină populația să părăsească țara în masă.

Mii de oameni panicați au stat la cozi interminabile la frontiera dintre Ucraina și România, iar alții au trecut granița pe jos.
România se pregătește să primească refugiați

România se pregătește să primească refugiați, femei, copii și bărbații care au rezidență pe teritoriul altui stat. În zilele următoare ar putea să ajungă în România mii de cetățeni ucrainieni.

Un militar din armata ucraineană a realizat un scurt clip video în care a prezentat situaţia din teren. Acesta a transmis şi un mesaj emoţionat pentru familia sa:” Suntem sub bombardament intens. Mami, tati, vă iubesc”, au fost cuvintele cu care tânărul militar şi-a încheiat relatarea.

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Ucraina a fost atacată de Rusia
„Cum să vin în România?! Păi să plec așa… Eu nu sunt laș! Nu am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014. Nu pot să fac așa ceva. Aș da un exemplu negativ pentru toată lumea, de frică, de panică, de neseriozitate. Cum să fac așa ceva?! Să sperăm că n-o să fie nimic și se vor potoli oamenii ăștia mari și fără minte.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.