Mihai Voropchevici, vesti fabuloase. Cinci zodii care isi schimba destinul in februarie

E luna lor.

Cinci zodii care isi schimba destinul in februarie. Mihai Voropchievici ne spune cine sunt protejatii astrelor in luna februarie.

“1. Berbec

Prima zodie din zodiac este Berbecul, deschizatorul de drumuri. El s-a gandit ca in luna februarie trebuie sa ia o decizie foarte importanta. De fapt, primeste niste influxuri din Univers si e pus in fata unei decizii foarte importante. Dar, decizia asta, in momentul in care trebuie sa o iei, nu e logic ca tu trebuie sa te consulti si cu ceilalti din jurul tau? E mai bine cand ai mai multe pareri. Am spus ca anul acesta se tine cont de oportunitati, dar si de colaborare.

(…) Fiecare poate sa aiba cu totul alta decizie de luat. Unul poate sa o ia pe problema de sanatate, altul poate sa schimbe o locuinta, celalalt vrea sa schimbe un job, altul vrea sa se debaraseze de cei din jurul lui. Se considera ca e prea destept, e prea frumos, are prea mult sucees la partea feminia si atunci actioneaza el asa cum crede si zice gata, am luat decizia. In luna februarie depun actele de divort. E o ipoteza. Deci, nu pot sa dau eu solutia pentru fiecare.

Fiecare nativ din zodia Berbec va primi acel impact, acel impuls ca trebuie sa schimbe ceva. In saptamana urmatoare,o problema, un fenomen se intampla. Ori schimbi modul de actiune, ori schimbi linia de urmat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.