Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul dragostei pentru septembrie 2022. O zodie se va căsători

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul dragostei pentru septembrie 2022. O zodie se va căsători. Află care sunt previziunile complete ale numerologului.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care este horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2022. O zodie se va căsători în prima lună de toamnă.

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul dragostei pentru septembrie 2022
Berbec

Acești nativi au șansa să-și găsească partenerul, mai ales într-o casă nouă. Își iau o locuință într-o zonă bună, sunt răbdători și fac lucrurile așa cum trebuie.

Taur
Se anunță conflicte în cuplu din cauza stresului și a oboselii. Lucrurile nu vor merge bine dacă și partenerul lor aparține unei zodii de pământ. Ar trebui să separe munca de relație și să pună familia pe primul lor.

Gemeni
Gemenii vor pleca într-o vacanță alături de persoana iubită. Este momentul perfect pentru a-și consolida relația de cuplu.

Rac
Acești nativi sunt firi romantice și se vor căsători cu persoana iubită după o cerere în căsătorie ca-n filme. Sunt foarte deciși în privința partenerului, pe care îl consideră sufletul lor pereche.

Leu

Mihai Voropchievici îi avertizează pe Lei să renunțe la orgoliu și la dorința de a fi în centrul atenției. Aceste lucruri le vor afecta căsnicia.

Fecioară
Fecioarele le oferă sfaturi bune persoanelor apropiate, chiar dacă ele nu au un partener. Vor fi alături de oamenii dragi atunci când trec prin momente grele.

Balanță
Vor avea mai mult curaj să-și exprime sentimentele. Analizează foarte mult lucrurile atunci când se îndrăgostesc de cineva.

Scorpion

Acești nativi își pun relația pe primul loc în septembrie 2022. Vorbesc mai mult despre sentimentele lor și sunt în căutarea unui partener.

Săgetător

Săgetătorii află că familia lor se va mări dacă nu a deja copii, după cum a anunțat Mihai Voropchievici la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Capricorn

Au parte de numeroase reproșuri de la partenerul de cuplu. Nu sunt buni la comunicare, iar acest lucru ar putea crea probleme.

Vărsător

Vărsătorii vor suporta consecințele faptelor lor. Sunt cei mai buni prieteni în zodiac, dar nu și cei mai buni parteneri de cuplu. Acești nativi fac lucruri pe care nimeni nu le poate înțelege sau explica.

Pești

Acești nativi se vor apropia mai mult de cineva în septembrie. Vor fi mai implicați și vor avea grijă să-și exprime sentimentele mai mult.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.