Mircea Geoană, transformat de boală! Ultimele imagini cu el sunt de-a dreptul șocante.

Mircea Geoană este un nume sonor al lumii politice din România, fiind și cel care ne reprezintă în Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, ocupând funcția de secretar adjunct.

Însă, deși încă își îndeplinește toate îndatoririle meseriei, ultimele apariții publice ale politicianului au șocat pe toată lumea.

Politicianul este grav bolnav

Schimbarea bruscă și totală prin care a trecut Mircea Geoană de câteva luni încoace este una neașteptată, dar și una despre care se spune că ar avea la bază un diagnostic crunt.

Conform substantial.ro, încă din luna august, imediat după nunta fiicei sale, Mircea Geoană ar fi fost diagnostic cu o boală care ia anual multe vieți.

Concret, omul politic a primit o veste grea de la medici, aceea că suferă de cancer limfatic, boală cu care încă se luptă.

Însă, în ciuda acestui diagnostic și a schimbării dramatice și vizibile prin care a trecut, fiind acum chel, mai slab, palid și vizibil epuizat, se pare că numărul doi în NATO se simte bine

Noua sa înfățișare are la bază tratamentul recent de chimioterapie prin care a trecut și care a dat rezultatele dorite.

Mircea Geoana va fi președinte?

În acest moment, în ciuda diagnosticului crunt pe care l-a primit, Mircea Geoană este numele care se vehiculează că ar fi dorit de social-democrați să candideze la Alegerile Prezidențiale din anul 2024.

Până acum, secretarul adjunct NATO nu a vorbit despre acest aspect, cum că ar dori să candideze din partea PSD pentru scaunul de la Cotroceni, menționând, însă, că momentan, este dedicat 100% funcției pe care o are în Organizația Tratatului Atlanticului de Nord.

„Sunt implicat, așa cum e firesc, moral și etic, în funcția de înaltă răspundere la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele și cred că cel mai important lucru e să ne facem datoria fiecare, astăzi și mâine. Sunt multe zvonuri. Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții. Sunt multe alte probleme care frământă și românii, și țările aliate. Avem un război la graniță, avem o perioadă complicată. De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând”, spunea Mircea Geoană la TV, în vara acestui an.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.