Misterul casei lui Petrică Mîțu Stoian a ieșit la iveală.

Petrică Mîțu Stoian a lăsat în urmă o casă luxuoasă și plină de mister unde rar invita pe cineva.
Unul dintre apropiați a dezvăluit incredibilul secret ce zace ascuns dincolo de ziduri.

Petrică Mîțu Stoian a murit lăsând în urmă o casă luxuoasă pe care artistul o terminase de construit cu puțin timp înainte de a trece în neființă.

Vila din Craiova a maestrului e ferită de ochii lumii, iar prețul unei astfel de proprietăți valorează între 200.000-800.000 de euro.

Misterioasa locuință a lui Petrică Mîțu Stoian se află aproape de centrul Craiovei și se cuprinde o suprafață de sute de metri pătrați și o grădină uriașă, unde maestrul de odihnea.

Vila are opt camere, mobilier rafinat, dar și o cramă deosebită, cu o anexă unde interpretul își petrecea timpul cu prietenii lui.

Mai mult, Mîțu Stoian deținea și obiecte de artă, printre care s-ar afla și o replică a ultimului mare pictor renascentist, Rembrandt, reproducere făcută chiar de unul dintre ucenicii acestuia, cu o vechime de peste trei secole.

”Știu că el colecționa icoane prețioase, avea multe asemenea lucruri, mai ales că era și foarte credincios. La un moment dat, auzisem că avea și tablouri scumpe, o replică făcute după un

Rembrandt, zicea el că de un elev de-al pictorului, dar nu l-am văzut.

E adevărat, arareori invita pe cineva pe la el dintre vecinii de pe stradă, ne vedeam aici, în fața casei și mai stăteam de vorbă. Dar știu că era mare colecționar de artă, mai ales bisericească”, a dezvăluit vecinul cântărețului, potrivit wowbiz.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.