Moment în care românca, mamă a doi copii, a rezervat primul zbor către provincia pakistaneză Punjab, şi dusă a fost. Ce s-a întâmplat acolo depăşeşte orice imaginaţie

O româncă, în vârstă de 50 de ani și-a găsit dragostea vieții sale pe Facebook. Femeia s-a căsătorit cu un pakistanez de 36 de ani, după ce au vorbit timp de patru luni pe rețelele de socializare.

Povestea pe larg, în articolul de mai jos.

O vorbă din popor spune așa: „În dragoste și în război este permis orice”.

Așa a procedat și o româncă și nu a ținut cont de limite și de prejudecăți, așa că a ales să se căsătorească cu un bărbat de origine pakistaneză pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Pentru a se putea înțelege, cei doi foloseau Google Translate, apoi, după patru luni au decis să se vadă pentru prima dată.

A fost cu noroc, asta pentru că a fost dragoste la prima vedere și imediat după, amorezii s-au căsătorit, potrivit Daily Pakistan.

Cea care a făcut primul pas a fost româncă de 50 de ani, divorțată și mamă a doi copii, care a călătorit pe o distanță de 4.000 de km, tocmai în Mian Channu, un oraș din districtul Khanewal din provincia pakistaneză Punjab, totul pentru a-și întâlni dragostea.

Românca, inspirată de fragmentele din Naat pe care soțul ei obișnuia să le posteze pe Facebook

Cei doi s-au cunoscut după ce românca distribuia fragmentele din Naat și a fost fascinată de poeziile pe care soțul ei le recita.

Azam Hanif, pakistanezul de 36 de ani este de profesie „na’at khawan”, o persoană care recită din Naat, poezii care îl slăvesc pe profetul islamic Mahomed.

La nuntă, românca a purtat o rochie specifică tradițiilor din provincia Punjab, iar pe mâini avea mai multe desene din Henna.

Desenele pictate cu Henna reprezintă un obicei care aduce sănătatea și prosperitatea într-o căsătorie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.