Moneda de 1 euro care se vinde cu 120.000 de lei pe OLX. Dacă o ai acasă, ești norocos!

O monedă de 1 euro valorează o avere! Aceasta se vinde cu 120.000 de lei pe OLX.

Ei bine, trebuie să știi că dacă o ai acasă ești foarte norocos și poți uita de problemele financiare. De ce este atât de scumpă.

Cu toții știm că unii bani vechi costă o avere! Ei bine, o monedă de 1 euro se vinde cu 120.000 de lei pe OLX.

De ce este atât de scumpă, mai ales pentru că dacă o ai acasă ești norocos și îți poți lua adio de la problemele financiare.

Un român vinde pe OLX o monedă de 1 euro.

Ei bine, aceasta este din anul 2002, din Grecia.

În anunțul publicat, dar și pe fotografii sunt evidențiate diferențele pe care aceasta le prezintă, în comparație cu una normală.

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a spus joi, la digi24, că anul 2029 este o ţintă viabilă pentru aderarea la euro, dar cea mai importantă este convergenţa reală despre care foarte puţină lume vorbeşte.

„Mi-aş dori să nu ne mai ascundem în spatele crizelor pentru obiectivele strategice ale României”, a declarat Câciu.

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

„Mi-aş dori să nu ne mai ascundem în spatele crizelor pentru obiectivele strategice ale României.

Am ajuns într-o situaţie ca deficitul de cont curent să fie mai mare decât deficitul public.

Nu mai spun de puseul inflaţionist care ne-a scos din orice zona de convergenţă nominală.

Eu cred că aici trebuie să avem o discuţie serioasă, instituţional vorbind, cu comitetul care se ocupă de aderarea la Zona Euro şi să ne fixăm un target transpartinic pe care nimeni să nu-l mai încalce.

Din punctul meu de vedere, anul 2029 este o ţintă viabilă (pentru aderarea la euro, n.r.).

Dincolo de criteriile nominale de convergenţă pe care evident pe termen mediu de timp le putem îndeplini până la urmă, pe elementul de datorie însă suntem în zona fericită faţă de alte state europene care deja nu-l mai îndeplinesc.

Cea mai importantă este convergenţa reală despre care foarte puţină lume vorbeşte. Convergenţa reală este cea care îţi dă de fapt puterea de cumpărare, competitivitatea cu care tu vii ca ţară versus alte ţări într-o piaţă unică europeană, cu o monedă unică.

Nu mai ai niciun fel de instrument colateral de intervenţie pe zona aceasta de echilibru şi rămâne propria ta valoare. Valoarea noastră trebuie să se ducă sus pentru ca să putem să intrăm.

Este o chestiune de logică. Orice strategie de convergenţă reală trebuie să se raporteze la ce va însemna competiţia peste 5, 6, 10 ani”, a explicat Câciu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.