Monica Pop rupe tacerea.. NU e NORMAL…Eu nu ma vaccinez..

Medicul Monica Pop nu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus și susține că o campanie de informare lipsește,

din păcate, cu atât mai mult cu cât oamenii ar trebui să aibă acces la toate informațiile referitoare la acest vaccin.

Pe de altă parte, medicul dezvăluie că are una dintre ”marile contraindicații”, un șoc anafilactic.

”Eu nu m-am vaccinat pentru că nu s-a vaccinat nimeni din spitalele care nu sunt COVID. Nu s-a pus problema încă, pentru că nu suntem în linia întâi. Un aspect. Și al doilea, eu am una dintre marile contraindicații ale

acestui vaccin, am avut șoc anafilactic. Am și povestit despre treaba asta de multe ori pentru că asta s-a întâmplat, la unul dintre medicamentele citostatice și asta este situația.

”Eu campanie de informare nu am văzut! Nu am văzut absolut deloc”

Monica Pop lansează și o acuzație, totodată, precizând că nu a văzut nicio ”campanie de informare”, iar oamenii ar trebui ”să aibă prospectul în mână pe care să îl citească”.

Pe de altă parte, medicul trage și concluzia că este vorba despre o ”amenințare în permanență” și atenționează că o astfel de situație nu este normală. 

”Unde ați văzut dumneavoastră campanie de vaccinare? E o campanie de amenințare mai mult, decât de vaccinare, pentru că s-a spus permanent ”vaccinați-vă!”, imperativ și, mai mult decât atât, s-au impus metode punitive drastice pentru cei care nu se vor vaccina. Dar eu campanie de informare nu am văzut! Nu am văzut absolut deloc. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.