Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit nunta de argint: „Cel mai norocos tip din lume”

Veste mare dată de fosta mare gimnastă româncă și soțul ei american. Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit nunta de argint ieri, 27 aprilie.

Cu această ocazie importantă, cei doi și-au transmis câte ceva pe rețelele de socializare și au marcat evenimentul alături de urmăritorii din mediul online.

Nadia Comăneci și Bart Conner și-au unit destinele în anul 1996 iar de atunci au fost de nedespărțit și au construit o căsnicie frumoasă. Cei doi au fost cununați de cuplul Adrian Năstase și soția lui, Dana, și au un băiat, în vârstă de 15 ani, Paul Dylan.

Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit nunta de argint
Fosta gimnastă Nadia Comăneci și Bart Conner au împlinit 25 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, cei doi și-au transmis câte ceva pe rețelele de socializare și au marcat evenimentul. Relația acestora este înfloritoare și pare că nimic nu îi va despărți.

Evident, fericitul evenimet nu putea să treacă neobservat. Astfel, fosta mare gimnastă a împărtășit aniversarea și cu fanii din mediul online. Ea a postat mai muulte fotografii în care apare alături de soțul ei și i-a transmis un mesaj emoționant.

„La mulți ani cu ocazia împlinirii a 25 ani, dragă Bart Conner”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Nici bărbatul nu a uitat de aniversare și a transmis și el un mesaj. Mai mult acesta s-a declarat cel mai norocos tip din lume pentru faptul că a întâlnit-o pe fost gimnastă și a avut ocazia să întemeieze o familie alături de ea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.