Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții…” Monica Tatoiu a uimit pe toată lumea cu această dezvăluire! Ce alte declarații a mai făcut femeia de afaceri, despre familia ei

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, femeia de afaceri Monica Tatoiu a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei. Totodată, femeia de afaceri a făcut declarații surprinzătoare despre familia ei.

„Nu știu dacă de iertare e nevoie.

Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt pr.oaste, că femeile care fac artă sunt c*.***. (…) El fiind un mare doctor, un geniu”, a povestit Monica Tatoiu.

Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmo.rmântat tata, că eu nu le am cu mo.rț.ii și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezăm.ânt. Dau de mâncare. Eu trebuia să fiu băiat, așa a spus și tata, nu le am cu îmbrățișările. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc. Asta e viața, emoțiile trec, regretele rămân”, a mai spus Monica Tatoiu la Kanal D.

Dezvăluiri despre familia Monicăi Tatoiu
Din anul 1988, Monica este căsătorită cu Victor Tatoiu, alături de care are un fiu, Victor. În urmă cu ceva timp, femeia de afaceri a dezvăluit că, imediat după ce a născut, fiul ei s-a îm.bolnăvit, iar medicii nu i-au dat mari șanse de supraviețuire. Profund afectată de suferința fiului ei, Monicăi i-a trecut prin minte să se aru.nce de la etajul spitalului în care fiul ei era internat.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta, și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vâ.năt, și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știu ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine”, a spus Monica.

Într-un moment de luciditate, s-a rugat la Dumnezeu să îi vi.ndece copilul. A doua zi, Victor a început să se recupereze, întărind credința femeii de afaceri, după cum a mărturisit chiar ea.

„L-am luat pe Victor de mână și m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai je.rtfă. Nu înseamnă să t.ai vițel, să om.ori un copil, dar trebuie să jertfești ceva”, a mai spus.

Fiul ei Victor este plecat din țară
Victor are acum 26 de ani, lucrează în străinătate, iar mama lui spune că este mai înțelept decât ea.

„Fiul meu a studiat 13 ani la Școala Americană care nu e acreditată. Mi-a zis că am făcut cea mai mare greșeală că l-am trimis acolo. Toți elevii care au venit în clasa a noua le-au luat-o înainte. Nu faceți ca mine. L-am trimis acolo de la grădiniță”, mai spunea Monica Tatoiu în urmă cu ceva timp.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.