Nimeni nu s-ar fi gândit la o așa sumă

Chiar daca are doar 56 de ani, Silviu Prigoană este pensionar.

Acesta a declarat că anul trecut a fost pensionat anticipat, iar suma pe care o încasează este una la care oamnii de rând doar visează.
Asadar, în rândurile de mai jos vă arătam ce pensie are Silviu Prigoană de la statul român

La doar 56 de ani, Silviu Prigoană a ieșit la pensie, iar suma pe care o încasează lunar este colosală.

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu se bucură de o pensie la care oamenii de rând doar visează. Însă, nu e pe deplin mulțumit.

Silviu Prigoană a trecut de-a lungul anilor prin foarte multe încercări. A suferit un accident la doar 22 de ani, a rămas văduv și cu doi băieți și la un moment dat, a cerșit la metrou.

Ce pensie are Silviu Prigoană de la statul român
Omul de afaceri declara în urmă cu ceva timp că a ieșit la pensie anticipat.

Datorită contribuțiilor uriașe pe care le-a avut de-a lungul anilor, Silviu Prigoană a avut dreptul să se pensioneze cu 10 ani mai devreme.

 ”Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar.

Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea’, declara atunci Silviu Prigoană.

Întrebat de Denise Rifai în emisiune ce pensie încasează lunar, Silviu Prigoană a răspuns fără ezitare, dezvăluind suma incredibilă pe care o câștigă lunar, dar și cât primește de la Camera Deputaților.

De altfel, omul de afaceri a mărturisit că așteaptă și mărirea promisă de guvernanți.

‘32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro).

Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale ‘Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele’, i-a mărturisit, cu umorul caracteristic, Silviu Prigoană lui Denise Rifai, în emisiunea acesteia de la Kanal D. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.