Norocul le surade acestor zodii AZI. Ei sunt favoritii astrelor

Sfatul astrologului pentru 30 ianuarie 2021. In aceasta zi este important sa evitati scandalurile care pot fi provocate in locuri publice, de persoane dezechilibrate mental, hranite cu energia altora.

Contradictia cu astfel de persoana poate duce la o adevarata depresie, spune astrologul, exclusiv pentru noutati.info.

Berbec (21.03 – 20.04)

Cel mai bun remediu pentru gandurile negative care va pot agita in aceasta zi este actiunea. Hobby-urile vor da rezultate bune.

Taur (04.21 – 05.21)

Dedica-ti ziua conversatiilor cu persoanele dragi. O intalnire cu rudele sau prietenii apropiati iti va aduce o stare de bine.

Sfatul astrologului pentru 30 ianuarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Astazi, tineti-va in frau emotiile. Orice scapare poate aprinde scanteia si declansa o cearta ce va avea repercursiuni in viitor.

Rac (22.06 – 22.07)

Ignorati cuvintele rautacioase pe care le puteti auzi astazi de la o persoana draga. Fiind rostite sub influenta momentului, nu au nimic de-a face cu adevarata lor parere despre voi.

Leu (23.07 – 21.08)

Trebuie sa tratati cu mare prudenta oferta unui loc de munca cu jumatate de norma, care se presupune ca va va ajuta sa va imbogatiti usor si rapid. Cel mai probabil, aceasta, dimpotriva, va duce la o pierdere.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Nu este cea mai favorabila zi pentru tranzactiile financiare. Amanati chiar si plata facturilor de utilitati, pentru a evita necazurile. Lasati totul pentru saptamana viitoare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.