Nu ai mai văzut-o niciodată așa! Cum arată nemachiată și nearanjată, la 82 de ani, una dintre cele mai iubite artiste din România –»

Irina Loghin, la 82 de ani, face mișcare zilnic. Doamna muzicii populare românești are un ritual, am putea să-i spunem, de ani buni. Zilnic, iese în parc la plimbare. Până nu demult, Irina Loghin nu ieșea fără patrupedul său, Tomiță, cei doi având același traseu de plimbare. Din păcate însă, cățelul s-a stins, iar Irina Loghin iese acum singură la plimbare prin parc pentru a face mișcare.

Irina Loghin iese zilnic la plimbare în parc

Paparazzii CIAO.RO au surprins-o recent, pe îndrăgita artista, în același parc în care se plimbă de ani buni. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, lejeri, geacă roșie, și încălțată cu adidași, Irina Loghin și-a luat căști de protecție împotriva frigului și vântului, eșarfă și mască de protecție, dar și un băț pe post de baston, probabil, și a luat la picior aleea principală a parcului.

Cântăreața de muzică populară era aproape de nerecunoscut, asta pentru că avea chipul acoperit de masca de protecție, mai mult, și-a schimbat și look-ul: s-a tuns mult mai scurt și s-a vopsit în nuanțe de roșcat.

Este de înțeles precauția artistei, mai ales că recent a dezvăluit că a trecut prin experiența neplăcută a coronavirusului. Un ingredient minune ar fi contribuit însă la vindecarea ei rapidă. sursa: bzi.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.