Nu este o eroare! Câți lei costă o simplă salată în restaurantul lui Dani Oțil din București

Dacă te-ai decis să ieși în oraș, la restaurantul pe care îl deține Dani Oțil în zona Cartierului Francez, în București, atunci trebuie să știi că meniul este diversificat și trebuie să îți „înarmezi” corespunzător portofelul. Iată câți lei te costă o simplă salată, în localul pe care îl deține prezentatorul TV!

Nu este doar om de televiziune și tătic, ci și om de afaceri! Dani Oțil deține un restaurant, în zona Cartierului Francez din București, „The Grill”, care a luat naștere în anul 2016. Clienții care îi calcă pragul sunt mulțumiți, judecând după review-urile pe care le-au lăsat pe pagina de Facebook a localului. Restaurantul lui Dani Oțil are un meniu diversificat și cei care doresc să se înfrupte din bunătăți trebuie să se gândească bine ce să comande.

De pildă, cei care doresc să mănânce o salată „Grădina mea” trebuie să plătească 29 de lei. Aceasta conține un mix de salată verde, roșii, castraveți, zucchini, mix de semințe și dressing. Cei care vor să mănânce o salată cu somon, aceasta costă 49 de lei.

Pe de altă parte, o salată cu creveți marinați costă 49 de lei, iar o salată tabouleh quinoa cu avocado este 44 de lei. Mai există și varianta de salată julien cu rață sau curcan, care costă 44 de lei.

Cât te costă un aperitiv în restaurantul lui Dani Oțil?

Cei care vor să mănânce un aperitiv în localul prezentatorului de la Antena 1 au de unde alege! O porție de 250 de grame cu brânză crocantă de capră este 38 de lei, iar porția de creveți picanți la tigaie, tot de 250 de grame, are prețul de 46 de lei

Pentru cei care vor o porție de 250 de grame de bruschete cu creveți și guacamole, prețul este de 46 de lei. Iar un aperitiv cu mozzarella sau burrata de bivoliță, 39 de lei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.